Láska na druhý pohľad

Kniha: Láska na druhý pohľad - Amanda Quicková
Katalógové číslo: 85241 viac »
6,51

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska na druhý pohľad

Keď Venetia Miltonová prijme výhodnú ponuku Tajnej spoločnosti zdokumentovať múzejné zbierky v starobylom opátstve, jej život sa nečakane zmení. Práve tam stretáva svoju lásku - Gabriela Jonesa.Ich noc plnú vášne naruší príchod dvoch neznámych osôb. Gabriel si okamžite domyslí, že táto nečakaná návšteva súvisí s odhalením prastarého receptu na zázračný elixír a rýchlo zavedie mladú ženu do bezpečia. Venetia sa neskôr z novinovej správy dozvie, že zomrel násilnou smrťou. Rozhodne sa vystupovať ako vdova po Gabrielovi a v srdci prežíva hlboký smútok. Za štedrý honorár, ktorý jej zanechal, si otvorí ateliér v Londýne a jej umelecké fotografie žnú úspech za úspechom. Reťaz nebezpečných príhod sa však začína po tom, ako sa Gabriel Jones opäť zjaví...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85241
Názov
Láska na druhý pohľad
EAN/ISBN
9788055116020
Autor
Amanda Quicková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
288
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska na druhý pohľad zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.