Príliš skorá láska

Colette

SVK Slovensky Q1111999/01

Kniha: Príliš skorá láska - Colette
Katalógové číslo: 84474 viac »
2,11

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Príliš skorá láska

Ako predbúrkové ovzdušie praská elektrinou, tak sa celý tento príbeh chveje erotickým nábojom. Nielen tajomná pani Dalerayová, jeden z vrcholov milostného trojuholníka, je priam stelesnením zmyselnej lásky, ale aj Vinka, ktorá práve vošla do chrámu lásky, pre túto lásku a pre nemožnosť jej vrcholného naplnenia v danom čase, je odhodlaná podstúpiť aj smrť. A práve pre prítomnosť toho silného citu má erotický náboj plusovú hodnotu a nemôže nikoho zvádzať hodnotiť ho ako lacný nástroj na získanie čitateľa, ktorý má rád dráždivé historky.
Príbeh Vinky a Phila je príbehom ešte takmer detí, ich prudko rastúcej lásky a prebúdzajúcej sa vášne, odohrávajúci sa na pozadí bezfarebného sveta dospelých "TIEŇOV" a naopak, prekrásnych farieb prírody Bretonska.
Autorka Gabrielle-Sidonie Colette, čitateľom zväčša známa iba ako Colette, je neobyčajne jemný majster pri vciťovaní sa do duší novodobých milencov Daphnisa a Chloé, rovnako ako pri reprodukovaní toho, čo vníma a cíti. Jej príbeh je krehký, krásny a plný ako porcelánová šálka so vzácnym nápojom. Nech čitateľ prijme pozvanie a napije sa.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84474
Názov
Príliš skorá láska
EAN/ISBN
9788085401752
Autor
Colette
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1999/01
Edícia
Ženský prstoklad
Rozsah
128
Rozmer
130×185×10
Hmotnosť
0,19
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Príliš skorá láska zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.