Pripravím sa do školy

Kniha: Pripravím sa do školy - Stanislava Kovářová, Dana Kovárová, Alena Kurtulíková
Katalógové číslo: 84440 viac »
2,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pripravím sa do školy

Publikácia je koncipovaná ako pracovný zošit pre deti vo veku 5 – 6 rokov, ktoré navštevujú posledný ročník materskej školy. Obsahuje sedem tém zameraných na rozvoj osobnosti dieťaťa v sociálno-emocionálnej, vedomostnej, telesnej i duševnej oblasti. Každá téma pozostáva z úvodného príbehu (rozprávky, príbehu zo života detí, hádaniek) spojeného s tematickým obrázkom a súboru úloh, ktoré sú obsahovo a motivačne prepojené s úvodným príbehom. Rovina rozvíjania komunikačných schopností, ktorá je pilierom každej témy, je mimoriadne dôležitá: deti sa učia rozprávať, počúvať s porozumením, rozvíjajú svoju reč, tvorivosť a fantáziu. Cieľom nasledujúcich tematických aktivít je precvičiť základné kognitívne a percepčné schopnosti, ktoré sú veľmi dôležité z hľadiska dosiahnutia školskej zrelosti, úspešného zvládania základov čítania, písania a počítania v prvom ročníku základnej školy. Autorky – renomované odborníčky v oblasti pedagogicko-psychologického poradenstva – vytvorili pre učiteľa (rodiča) ako doplnok metodickú príručku, v ktorej spracovali nielen odporúčania a rady, ako s pracovným zošitom efektívne pracovať, ale spomenuli aj najčastejšie problémy detí v oblasti grafomotoriky, rečového prejavu, správneho sedenia a držania tela atď. v tomto vekovom období. Pracovný zošit s metodickou príručkou je užitočnou pomôckou pre každé dieťa predškolského veku. Učiteľky (rodičia) nájdu v ňom systematické kroky na každodennú, vekuprimeranú, hravú prípravu detí do školy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84440
Názov
Pripravím sa do školy
EAN/ISBN
9788070909621
Forma
Brožovaná
Autor
Stanislava Kovářová, Dana Kovárová, Alena Kurtulíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/05
Rozsah
50
Rozmer
210×297×0
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pripravím sa do školy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.