Martin Pecina bez příkras

ve fejetonech a v rozhovoru

Kristián Chalupa

CZE Česky Computer Press2009/12

Kniha: Martin Pecina bez příkras - ve fejetonech a v rozhovoru - Kristián Chalupa
Katalógové číslo: 80802 viac »
10,33

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Martin Pecina bez příkras

ve fejetonech a v rozhovoru

Martin Pecina, rodilý Severomoravák z Havířova, je usměvavý a komunikativní člověk, který má vždy po ruce nějakou humornou historku či anekdotu. Jeho největšími přednostmi jsou fl exibilita a mimořádná schopnost domluvit se doslova s každým. Dokáže bez problému také naslouchat názorům jiných, či dokonce snést kritiku na adresu vlastní osoby. U člověka v tak vysokém postavení něco ne příliš obvyklého.“ Kniha fejetonů a rozhovoru Kristiána Chalupy Martin Pecina bez příkras vznikala během několika let profesní i osobní spolupráce autora s Martinem Pecinou. Jak autor sám poznamenává, nešlo o psaní žádné oslavné ódy. „V řadě věcí, zejména z oblasti politiky, jsme se neshodli a nikdy se ani shodnout nemůžeme, což ostatně dokládají četné pasáže této knížky. Mnohé naše debaty vedené ústně mezi čtyřma očima byly často tvrdou výměnou zásadně odlišných názorů.“ Právě proto vznikla tato pestrá názorová mozaika hodnotící, jak historické tak současné společenské otázky, s nimiž se musí Martin Pecina vyrovnávat jako řadový občan i vrcholný politik. Věříme, že bude pro všechny čtenáře poutavou sondou do života Pecinovy osobnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
80802
Názov
Martin Pecina bez příkras
Podnázov
ve fejetonech a v rozhovoru
EAN/ISBN
9788025125922
Autor
Kristián Chalupa
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/12
Rozsah
144
Rozmer
151×216×12
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Martin Pecina bez příkras zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.