Smrtící relikvie

Kniha: Smrtící relikvie - Michael Clynes, Paul Doherty
Katalógové číslo: 80074 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Smrtící relikvie

Píše se rok 1523. Rogger Shallot, lékař, šibal a tajný posel krále, se evidentně nudí. Má zakázáno vykonávat lékařské povolání a přibližovat se ke krásné Mirandě, a tak se zabývá četbou knih. A právě četba v něm vzbudí zájem o obchod s relikviemi. Shallot si uvědomuje obrovský potenciál, který může takový obchod mít, a ihned se do něj pouští. K jeho smůle se však brzy dostane do velkých problémů a také do vězení. Král i kardinál proti němu vznesou obvinění a usvědčího z porušení zákona. Pod hrozbou smrti je mu nařízeno, aby získal zpět říšské jablko Karla Velikého, jednu ze vznácných insignií, která je v současné době bedlivě střežena v převorství Clerkenwell. Šance na úspěch je však mizivá...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
80074
Názov
Smrtící relikvie
EAN/ISBN
9788024338125
Autor
Michael Clynes, Paul Doherty
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/04
Rozsah
224
Rozmer
125×195×22
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
14.03.2013 09:15:27

Je také trošku smutné, že nie je možné dostať sa k celej knižnej sérii, pretože je beznádejne vypredaná, a to aj napriek tomu, že hravé, miestami úsmevné, miestami nebezpečné (vlastnou vinou Roggera Shallota) a miestami jednoducho neskutočné dobrodružstvá zaujímavej, aj takej trošku historickej detektívnej dvojice, ktorá si vás oddane a v priebehu prvej strany získa vzájomným kontrastom, podrezaným jazykom, uštipačnou, sedliackym rozumom či jednoducho svojím svojským ja, sú pastvou pre vašu predstavivosť i oči. A sledovať, samozrejme, na stránkach príbehu, ako isté veci fungovali za čias Henrich VIII., je rovnako fascinujúce, ako uveriť Shallotovi, že sa vôbec niekedy zmení :D!