Skladáme origami

Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú

Paul Jackson

SVK Slovensky Talentum LTD Slovakia2009

Kniha: Skladáme origami - Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú - Paul Jackson
Katalógové číslo: 80000 viac »
5,50

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skladáme origami

Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú

Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpirujú Zložité, a predsa jednoduché, finančne nenáročné, a predsa originálne umenie skladať papier sa v Japonsku dedí z generácie na generáciu od nepamäti. Táto príručka starovekého umenia origami odhaľuje spôsoby kreatívneho využitia jedného z našich najuniverzálnejších vynálezov –papiera. Kniha Skladáme origami vám poradí, ako maximálne využiť vlastnosti papiera a ukáže vám tridsať najlepších papierových skladačiek na svete s rozličným stupňom náročnosti. Spoznáte a pochopíte charakteristické črty všetkých hlavných škôl origami – tradičné japonské majstrovské diela, súčasnejšie východné návrhy a tie najlepšie papierové skladačky Západu. So stupňujúcou sa náročnosťou návrhy sprevádzajú špeciálne ilustrácie, ktoré zobrazujú postup krok za krokom. Medzi týmito zaujímavými a rozmanitými modelmi nájdete kúsky, ktoré sú dekoratívne a zábavné, geometrické a štylizované, ale i také, ktoré sa skladajú z niekoľkých častí a vynikajú detailmi. Vďaka zrozumiteľným informáciám o najvhodnejších dostupných papieroch, o ich štruktúre, hrúbke, farbách a rozmeroch, vrátane tých, aký hrubý papier treba použiť pri konkrétnom modeli, prináša táto zábavná kniha hodiny potešenia celej rodine a zároveň vás inšpiruje na ďalšie experimentovanie. Kniha predstavuje viac ako tridsať modelov najlepších papierových skladačiek na svete, vrátane tradičných japonských majstrovských diel, súčasných východných návrhov a tých najlepších skladačiek origami zo Západu. Obsahuje zrozumiteľné, detailné ilustrácie a inštrukcie, ktoré opisujú jednotlivé fázy skladania každého modelu. Predstavuje základné princípy origami. Prináša rady o najlepších dostupných papieroch a ich hrúbkach pri jednotlivých modeloch.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
80000
Názov
Skladáme origami
Podnázov
Nádherné skladačky origami, ktoré potešia a inšpir
EAN/ISBN
9788088979692
Autor
Paul Jackson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
128
Rozmer
150×195×10
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skladáme origami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.