Vlastníma očima

aneb Před kamerou i za ní

Josef Klíma

CZE Česky Eva ŠŤASTNÁ2008/09

Kniha: Vlastníma očima - aneb Před kamerou i za ní - Josef Klíma
Katalógové číslo: 77156 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vlastníma očima

aneb Před kamerou i za ní

Když investigativní reportér Josef Klíma odešel v dubnu 2009 z pořadu Na vlastní oči, byl to pro veřejnost šok. Patnáct let měly jeho reportáže pro televizi Nova sílu zahýbat českou společností. Pro mnoho lidí je Klímova práce důvodem, proč věří, že obyčejný člověk není při střetu s nespravedlností bezmocný. Mnohokrát také upozorňoval na zločince, kteří chodí mezi námi, protože je na ně justice krátká, a reportér kvůli nim musel mít ochranku. Do obecného povědomí se vepsaly mimo jiné i kauzy Kajínek, Roubal, orličtí vrazi… Stažení legendárního televizního pořadu z vysílání teď novináře nedobrovolně inspirovalo k této bilanční knize. Klíma píše o nejzajímavějších zážitcích z práce na slavných reportážích, o náročném životu novináře i o nejbližších spolupracovnících, například o reportérovi Janku Kroupovi. Zkrátka jde o paměti legendárního novináře, o jehož jménu se bude hovořit ještě za sto let, jak napsal esejista Karel Hvížďala.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
77156
Názov
Vlastníma očima
Podnázov
aneb Před kamerou i za ní
EAN/ISBN
9788086739380
Autor
Josef Klíma
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/09
Rozsah
158
Rozmer
130×200×20
Hmotnosť
0,31
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vlastníma očima zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.