Za tajomstvami mesta

Kniha: Za tajomstvami mesta - Kristína Šudová-Tomčániová
Katalógové číslo: 73059 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Za tajomstvami mesta

V Bratislave mnohé ulice nosia mená slávnych osobností, iné sú zasa pomenované podľa remeselníkov, ktorí tu mali svoje dielne. Sú tu však aj miesta opradené hrôzostrašnými historkami. Kniha ponúkne zvedavému čitateľov veľa zážitkov, zábavy a inšpirácie pri prechádzke mestom a jeho zákutiami, ku ktorým sa viažu povesti, legendy či rozprávky. Budeme spolu hľadať chlapca-Posmieváčika, alebo o polnoci čakať na Čiernu pani. Prejdeme sa historickým centrom Bratislavy: Michalskou bránou, Hlavným a Primaciálnym námestím. Môžeme sa ovlažiť vodou z Rolandovej fontány a chvíľku si oddýchnuť v Dóme sv. Martina. Možno na potulkách mestom stretneme bratislavské strašidlá, navštívime strašidelné domy, dozvieme sa ako to bolo s pokladom Dunajskej kráľovnej a s čarami bratislavskej bosorky. Kniha je bohato ilustrovaná dobovými fotografiami, grafikami, maľbami a ilustráciami Dany Moravčíkovej.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
73059
Názov
Za tajomstvami mesta
EAN/ISBN
9788081140037
Autor
Kristína Šudová-Tomčániová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Edícia
Bratislava - Pressburg
Rozsah
120
Rozmer
135×200×15
Hmotnosť
0,36
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Za tajomstvami mesta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.