Varíme chutne a lacno

Ladislav Tvrdoň

SVK Slovensky Metro Media2008/12

Kniha: Varíme chutne a lacno - Ladislav Tvrdoň
Katalógové číslo: 71680 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Varíme chutne a lacno

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
71680
Názov
Varíme chutne a lacno
EAN/ISBN
9788089327089
Forma
Špirálová, hrebeňová
Autor
Ladislav Tvrdoň
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/12
Rozsah
64
Rozmer
135×190×4
Hmotnosť
0,12
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Varíme chutne a lacno zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.