Veľké a malé tajomstvá

Helena Boková

SVK Slovensky MOTÝĽ2008/11

Kniha: Veľké a malé tajomstvá - Helena Boková
Katalógové číslo: 69944 viac »
5,85

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Veľké a malé tajomstvá

Osudy hrdiniek tohto románu sa preplietajú v rôznych časových horizontoch.

Kým pragmatická Lucia aktívne premýšľa, ako si zariadiť ďalej život, jej zatiaľ neznáma blízka príbuzná sedí pri okne a bilancuje, čo všetko prežila. Pri spomienkach sa jej vynárajú obrazy, ktoré vyvolávajú úsmev na jej zvädnutých perách, ale aj smútok v očiach olemovaných vráskami. Vie, že má niekde príbuzných, ale už sa vzdala nádeje, že sa s nimi ešte stretne. Opačné problémy rieši mladá žena, ktorá sa od matky dozvie, že niekde vo svete žije ich príbuzná, o ktorej nevedia skoro nič, lebo sa kedysi rozišli v zlom. Lenže Lucia musí predovšetkým vyriešiť svoj vlastný život, pretože cíti nespokojnosť, a tak hľadá riešenie aj za cenu radikálnych rozhodnutí. Po porade s najlepšou priateľkou opúšťa nielen priateľa, ale aj doterajšie zamestnanie a hľadá uplatnenie v hlavnom meste. To však netuší, že veľa zmien v jej živote vôbec nie je náhodných a priateľka, ktorej absolútne dôveruje, zlyhá na celej čiare. V novom prostredí sa vrhá do kolobehu života, hľadá nielen stratenú príbuznú, ale najmä novú lásku, muža, s ktorým by začala všetko odznova. Spočiatku hľadanie vyzerá nádejne, ale život sa s ňou zasa raz pohrá...

Nájde mladá žena zmysel života, podarí sa jej zorganizovať stretnutie príbuzných alebo jej je súdené večné hľadanie...?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
69944
Názov
Veľké a malé tajomstvá
EAN/ISBN
9788089199815
Forma
Tvrdá, bez prebalu, matná
Autor
Helena Boková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/11
Rozsah
224
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľké a malé tajomstvá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.