Osudy

Vítězslav Urbanec

CZE Česky MONTANEX2008/09

Kniha: Osudy - Vítězslav Urbanec
Katalógové číslo: 69108 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Osudy

Kniha Vítězslava Urbance nese vskutku příznačný název Osudy. Novela a povídky v ní obsažené vypravují o tom, že před svým konáním neutečeme, ani když ho necháme daleko za sebou. Můžeme na něj zapomenout, ale Osud na naše činy nezapomíná, v nečekané chvíli nám se postaví do cesty a kruh se uzavře. A jestliže část své poutě sdílíme na čas s někým jiným, tak i poté, co se naše cesty rozdělí, můžeme čekat, že se k nám vrátí - a nemusí to být jenom fyzicky.
Příčina a následek v těch nejpodivnějších kombinacích a v různých dobách tvoří neobyčejné zápletky zdánlivě obyčejných životů obyčejných lidí, které nám mimo jiné říkají, jak hluboce se mýlíme, když si myslíme, že známe toho, koho známe nebo, že můžeme udělat tlustou čáru za minulostí. A byť vše působí dojmem umné fabulace a autorovy bujné fantazie, mají všechny příběhy reálný základ v reálných osudech reálných lidí. A čtenář si při četbě uvědomí - vyžyť tohle se mohlo stát, stalo nebo stát může i mě. A po zádech v tu chvíli přeběhne mráz.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
69108
Názov
Osudy
EAN/ISBN
9788072252756
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Vítězslav Urbanec
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/09
Rozsah
204
Rozmer
150×205×15
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Osudy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.