Strategický controlling

Kniha: Strategický controlling - Reinhard Steinöcker
Katalógové číslo: 67434 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Strategický controlling

Toto autorské dílo pana Reinharda Steinöckera je na českém trhu ojedinělou publikací věnující se strategickému controllingu. Autor se zaměřuje na malé a střední podniky, na jejich koncepci stanovení a dosažení cílů. Probírá nejenom filozofii controllingu, ale i metody analýz a nástrojů controllingu, včetně prognózování. Druhá část publikace se zabývá faktory tržních strategií ovlivňující podnik, jako je návratnost kapitálu a cashflow. Stejně tak za studium stojí vývoj vybraných působících faktorů z okolí podniku a faktorů vnitro podnikové sféry, mezi které patří produktivita, intenzita investic, inovace a kvalita výrobků. Závěrečná část je věnována faktorům působícím jako podpora při rozhodování ve strategickém controllingu. Jako jsou analýza, stanovení cílů a kontra variant, koncepce a realizace.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
67434
Názov
Strategický controlling
EAN/ISBN
9788090017825
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Reinhard Steinöcker
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1998
Rozsah
172
Rozmer
165×220×10
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Strategický controlling zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.