Graf funkcie I.diel

Zbierka vyriešených príkladov

Iveta Olejárová Marián Olejár Marián Olejár jr. Martin Olejár

SVK Slovensky Young Scientist2008/07

Kniha: Graf funkcie I.diel - Zbierka vyriešených príkladov - Iveta Olejárová, Marián Olejár, Marián Olejár jr., Martin Olejár
Katalógové číslo: 67360 viac »
2,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Graf funkcie I.diel

Zbierka vyriešených príkladov

Obsahuje 650 grafov funkcií rozdelených do 7. kapitol. V prvej kapitole sú grafy konštantných funkcií a grafy rovnobežiek s y osou. Každý graf má svoje meno, ktorým je jeho matematický zápis pomocou nezávisle premennej x a závisle premennej y, resp. f(x). V druhej kapitole sú grafy lineárnej funkcie y = ax + b, kde pri štúdiu prechádzame od jedného grafu k druhému, porovnávame grafy v závislosti od reálnych čísel a, b v algebraickej interpretácií. Niekoľko grafov v jednom obrázku nám dáva možnosť postrehnúť uvedené vzťahy a zmeny. Toto porovnávanie, či korešpondencia platí pri štúdiu grafov v celom prvom diely. Kvadratická funkcia začína jednoduchými grafmi a ich zápismi, ktoré sa postupne komplikujú, pričom na obrázkoch sú vyznačované zmeny. V tretej kapitole je aj niekoľko príkladov pre nepárne funkcie. Štvrtá kapitola je venovaná exponenciálnym, piata logaritmickým funkciám, pričom pri štúdiu stále platí porovnávanie koeficientov a členov v algebraickom zápise s odpovedajúcimi grafmi. To isté pravidlo korešpondencie platí aj v šiestej kapitole pre trigonometrické či goniometrické funkcie. Záverečná kapitola je venovaná funkciám s absolútnou hodnotou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
67360
Názov
Graf funkcie I.diel
Podnázov
Zbierka vyriešených príkladov
EAN/ISBN
9788088792253
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Iveta Olejárová, Marián Olejár, Marián Olejár jr., Martin Olejár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/07
Edícia
Zväzky
Rozsah
64
Rozmer
105×150×5
Hmotnosť
0,05
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Graf funkcie I.diel zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.