Túto noc nezaspím

Jaroslava Kuchtová

SVK Slovensky MOTÝĽ2008/06

Kniha: Túto noc nezaspím - Jaroslava Kuchtová
Katalógové číslo: 66478 viac »
5,85

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Túto noc nezaspím

Študentský život je krásny. Bodaj by nebol, keď máme osemnásť a keď svet je pre nás gombička! Zuzana si to však nemyslí. Ona práve prežíva najhoršie obdobie svojho života. Akýmsi nedopatrením sa ocitla na gymnáziu, kde si hneď na začiatku znepriatelila väčšinu triedy a profesorov. Keby len to. Chcú jej vziať to jediné, čo ju ešte drží nad vodou: jej milovaného koňa. Zmetená a nešťastná robí chybu za chybou. Dostáva sa medzi najhorších žiakov triedy a naivne sa zaľúbi do dospelého muža, ktorý jej berie spánok a pre ktorého je schopná spraviť čokoľvek... Príbeh plný emócií, nečakaných prekvapení, ale aj pravého študentského humoru nás unáša štvorročnou etapou života dievčaťa, zaľúbeného do svojho idolu, milujúceho kone, tanec a prírodu. Dievčaťa, ktoré hľadá samo seba a pevnú pôdu pod nohami... Život nie je hra, napriek tomu je krásny!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
66478
Názov
Túto noc nezaspím
EAN/ISBN
9788089199709
Autor
Jaroslava Kuchtová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/06
Rozsah
254
Rozmer
140×210×20
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Túto noc nezaspím zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.