Malá škola varenia

Martina Hanzelová

SVK Slovensky Metro Media2007/12

Kniha: Malá škola varenia - Martina Hanzelová
Katalógové číslo: 63246 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Malá škola varenia

Varenie je umenie, hovoria labužníci. Potrebuje však aj fortieľ, tvrdia majstri kuchári. Kuchárskych kníh je veľa, no máloktorá vám prezradí finty, ako čo pripraviť, aby sa jedlo vydarilo a chutilo tak akurát. To totiž nevyčítate zo žiadneho receptu, to sa získava iba poctivou a dlhoročnou praxou. Ale je aj druhá možnosť: zobrať si na pomoc skúseného kuchára a pomocou jeho rád razom zvládnuť celú kuchársku abecedu. Ponúkame vám malú školu varenia s majstrom kuchárom Františkom Janatom, prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Pod jeho vedením aj začiatočník môže ohúriť svojím kuchárskym umením. V tejto útlej knižke sa krok za krokom naučíte pripravovať jedinečné a chutné delikatesy, dozviete sa množstvo nezaplatiteľných rád o jedle a o varení. A v každej kapitole nájdete ešte aj veľa ďalších receptov našich čitateľov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
63246
Názov
Malá škola varenia
EAN/ISBN
9788096960606
Autor
Martina Hanzelová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/12
Edícia
Recepty
Rozsah
124
Rozmer
148×210×9
Hmotnosť
0,18
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Malá škola varenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.