Mořská nejen kuchařka

Ryby a dary moře

Dagmar Derré Lenka Světová

CZE Česky Smart Press2007/11

Kniha: Mořská nejen kuchařka - Ryby a dary moře - Dagmar Derré, Lenka Světová
Katalógové číslo: 62801 viac »
7,97

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mořská nejen kuchařka

Ryby a dary moře

Ryby a dary moře obsahují mnoho zdraví prospěšných látek a zaslouží si proto pevné místo v našem jídelníčku. Nabídka na českém trhu se stále zvětšuje, takže vybrat si může opravdu každý. A právě proto je tady pro Vás tato rybí kuchařka.

Mořská (nejen) kuchařka přináší mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb a mořských plodů, najdete mnoho důležitých informací a receptů, které posílí Vaše zdraví a podpoří Vaši snahu držet si štíhlou linii.

Autorka Dagmar Derré a Lenka Světová se v kuchařce Mořská (nejen) kuchařka zaměřují na ryby a dary moře, které jsou již na českém trhu běžně dostupné, výběr usnadní fotografie použitých produktů a názorné fotografie krok za krok zachycující postup jejich přípravy pro vaření.

Mořské ryby a dary moře si zařazení do edice Jídlo jako lék zaslouží, jsou totiž cenným zdrojem nenasycených mastných kyselin, podporujících vstřebávání živin a snižujících hladinu cholesterolu, obsahují vitamíny A, B a D, mnoho minerálních a stopových prvků a bílkoviny. Díky malému obsahu tuku jsou navíc velmi vhodné při redukční dietě.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
62801
Názov
Mořská nejen kuchařka
Podnázov
Ryby a dary moře
EAN/ISBN
9788087049105
Autor
Dagmar Derré, Lenka Světová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/11
Edícia
Jídlo jako lék
Rozsah
312
Rozmer
180×245×20
Hmotnosť
1,04
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mořská nejen kuchařka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.