Česká kultura a Edvard Grieg

Kniha: Česká kultura a Edvard Grieg - Ladislav Řezníček
Katalógové číslo: 62111 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Česká kultura a Edvard Grieg

Publikace věnovaná snad nejslavnějšímu norskému komponistovi a vynikajícímu klavíristovi je vydávána u příležitosti 100. výročí jeho úmrtí. Život a dílo Edvarda Griega, jeho vazby na českou kulturu a obdiv k původní české lidové hudbě, stejně jako obsáhlou korespondenci se slavnými komponisty či hudebníky, jakými byli např. „královna houslí“ Wilma Norman-Neruda, nejslavnější houslová virtuoska 19. století, Josef Bohuslav Foerster, český skladatel, hudební pedagog a spisovatel či František Augustin Urbánek, zakladatel jednoho z nejvýznamnějších hudebních nakladatelství v Čechách. V knize je kladen důraz na dosud neznámé dokumenty o učiteli hudby E. Griega, známém dirigentu bergenské filharmonie a prvním komponistovi hudby ke hrám Henryka Ibsena, Ferdinandu Giovanni Schediwém (Janu Šedivém). Z norského originálu přeložil autor.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
62111
Názov
Česká kultura a Edvard Grieg
EAN/ISBN
9788087027486
Forma
Neviazaná, s prebalom, matná
Autor
Ladislav Řezníček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/12
Rozsah
68
Rozmer
200×210×5
Hmotnosť
0,15
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Česká kultura a Edvard Grieg zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.