Nepozeraj sa pod posteľ

Juan José Millás

SVK Slovensky SLOVART2007/11

Kniha: Nepozeraj sa pod posteľ - Juan José Millás
Katalógové číslo: 61128 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nepozeraj sa pod posteľ

Príbeh dvoch párov ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú, no i napriek tomu majú veľa spoločného. Prvý pár tvoria kolegovia a milenci: sudkyňa Elena Rincónová a súdny lekár, ktorí mávajú často spoločné výjazdy do terénu v súvislosti s obhliadkou mŕtvol. Druhý pár tvoria Teresa Alborová, mladá žena, ktorá si chce v obchodnom centre otvoriť masážny salón, a jej priateľ Vicente Holgado, pedikér v tom istom obchodnom centre. Millás vo svojom románe nie náhodou hovorí o pároch. Podľa jeho názoru sa totiž všetkému, čo tvorí na tomto svete dvojicu, žije lepšie a ľahšie. Zvláštnym riadením osudu sa Elena Rincónová stretne v metre s Teresou Alborovou a pochopí, že jej párom na tomto svete je práve táto žena. Tým istým riadením osudu však Teresu musí zatknúť ako podozrivú zo spáchania zločinu, pretože pod jej posteľou nájde trojdňovú mŕtvolu Vicente Holgada.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
61128
Názov
Nepozeraj sa pod posteľ
EAN/ISBN
9788080854119
Forma
Tvrdá
Autor
Juan José Millás
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/11
Edícia
MM
Rozsah
128
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,25
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nepozeraj sa pod posteľ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.