Tri lásky Terézie Vansovej

Peter Glocko

SVK Slovensky PERFEKT2007

Kniha: Tri lásky Terézie Vansovej - Peter Glocko
Katalógové číslo: 60522 viac »
5,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tri lásky Terézie Vansovej

Edícia Nevšedné životné príbehy mapuje zaujímavé osudy historických osobností, približuje dnešnému čitateľovi ich často strastiplnú cestu ku šťastiu. Najnovší titul edície nadväzuje na predchádzajúcu úspešnú knižku Petra Glocku Rozprávkar a rozprávnica, ale príbeh rozprávkara Dobšinského uzatvára práve na začiatku príbehu životnej púte Terézie Vansovej. Talentovaná spisovateľka totiž vo svojom srdci tlmila tichý obdiv a platonickú lásku k svojmu švagrovi Dobšinskému. Nebola to však v živote Vansovej jediná nenaplnená láska: jej materinská láska utrpela stratu, keď prišla o synčeka; a láska k psychicky chorému manželovi Jánovi Vansovi tiež nebola najľahšia, prešla nejednou strastiplnou skúškou. Napriek tomu, príbeh Terézie Vansovej je nielen o neľahkom osude literárneho talentu, ale aj o sile, múdrosti hrdinky a posolstve, ktoré prináša dnešnému čitateľovi. Kniha je ilustrovaná dokumentárnymi fotografiami a ilustráciami, prináša i dobové historické informácie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
60522
Názov
Tri lásky Terézie Vansovej
EAN/ISBN
9788080463779
Autor
Peter Glocko
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Edícia
Nevšedné životné príbehy
Rozsah
88
Rozmer
195×255×12
Hmotnosť
0,49
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tri lásky Terézie Vansovej zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.