Láska na druhý pohľad

Kniha: Láska na druhý pohľad - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 60359 viac »
Ušetríte až 1,31 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Láska na druhý pohľad

Román obľúbenej americkej spisovateľky Sandry Brownovej Láska na druhý pohľad voľne nadväzuje na prvý z románov úspešnej trilógie o texaskej rodine Tylerovcov, ktorý vydalo vydavateľstvo Remedium v roku 2006 s názvom Stretnúť šťastie. Po osudoch mladšieho z bratov môžme teraz sledovať pohnutý príbeh najstaršieho z troch súrodencov – Chasea, ktorý sa ani po dvoch rokoch nevedel zmieriť so stratou milovanej Tanye.

Všetko, čo chcel, bolo dostatok whisky, aby zabudol.

Spustošený smútkom po dopravnej nehode, pri ktorej zahynuli jeho milovaná manželka a nenarodené dieťa, Chase Tyler opustil rodinný biznis v Tylerovej vrtnej spoločnosti v Texase. Po rokoch sa ako jazdec na býčích chrbtoch vrátil na nebezpečné preteky do arény ródea a ostaný čas trávil pri pohárikoch v baroch, pretože nebol ochotný čeliť bolesti a viesť ďalej normálny život. Až zúrivý býk a žena z minulosti ho donútili, aby prerušil hazardnú hru so životom...

Všetko, čo chcela, bola jeho láska.

Marcie Johnsová poznala Chasea celý život, šoférovala auto, keď havarovala a Chaseova manželka zomrela. Stále uvažovala o tom, či ju Chase viní za stratu svojej ženy. Ale bola ochotná riskovať hrdosť a šťastie, aby dala mužovi, ktorého obdivovala od detstva, niečo, prečo by sa mu oplatilo žiť. Keď Chaseovi drzo navrhla, ako zachrániť jeho spoločnosť, bol šokovaný jej plánom a nenávidel sa za to, že ho lákal oheň v jej nádherných očiach. Môže bývalá plachá knihomoľka zviesť drsného kovboja svojich snov, aby si nechal jej láskou vyliečiť srdce?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
60359
Názov
Láska na druhý pohľad
EAN/ISBN
9788089230204
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/10
Rozsah
272
Rozmer
135×210×25
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska na druhý pohľad zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.