The High Tatras

Ján Lacika

GBR Anglicky DAJAMA2001

Kniha: The High Tatras - Ján Lacika
Katalógové číslo: 58252 viac »
7,95

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: The High Tatras

Štvrtý titul z edície S batohom po Slovensku sú Vysoké Tatry – Severný Spiš (č. 4). Vysoké Tatry predstavujú v Európe ojedinelú koncentráciu prírodných krás, za čo si právom zaslúžia pomenovanie „miniatúrne Alpy“. Na ploche 341 km2 (rozloha slovenskej časti je 260 km2) sa sústreďuje takmer všetko, čo ponúka rozľahlý alpský masív, azda okrem ľadovcov a kozorožcov. Obsah tohto titulu tvoria predovšetkým najkrajšie pešie turistické trasy vo Vysokých Tatrách, ktoré sú doplnené o túry v Belianskych Tatrách a na severe Spiša. Okrem opisov základných trás v nich možno nájsť aj výrezy turistických máp s priebehom jednotlivých trás. Samozrejme nechýba ich výškový profil, charakteristika náročnosti a časový rozvrh. Súčasťou sprievodcu sú aj všeobecné informácie, základná charakteristika prírodných pomerov Vysokých Tatier a opis východísk na túry. Nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie. Verzia v anglickom jazyku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
58252
Názov
The High Tatras
EAN/ISBN
9788088975359
Autor
Ján Lacika
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001
Edícia
S batohom po Slovensku
Rozsah
150
Rozmer
120×165×10
Hmotnosť
0,16
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
The High Tatras zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.