Bezbariérové stavby

Helena Šnajdrová

CZE Česky ERA group2007/04

Kniha: Bezbariérové stavby - Helena Šnajdrová
Katalógové číslo: 55373 viac »
Ušetríte až 2,19 € z bežnej ceny 10,87
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,68
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Bezbariérové stavby

Jedním ze základních problémů bránících uplatnění zdravotně postižených občanů v začlenění do běžného života jsou architektonické bariéry. V posledních několika letech proto výrazně roste význam řešení staveb pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace. Publikace autorky Heleny Šnajdarové je odrazem zájmu odborné veřejnosti o tuto problematiku. Zahrnuje stavby bytových domů, byty zvláštního určení, objekty pro sociální péči, stavby určené pro zaměstnání osob s těžkým zdravotním postižením. Dotýká se rovněž škol, předškolních zařízení a sportovišť. Kniha popisuje dispoziční i technická řešení úprav včetně přístupů, chodníků, vstupů, výtahů, hygienických zařízení a veřejných ploch, jako jsou parkoviště a odstavné plochy. Na podrobných kresbách a výkresech najdou čtenáři konstrukční řešení jednotlivých úprav staveb pro zdravotně postižené. Text knihy je doprovázen množstvím fotografií. V knize dále najdete: - legislativní úpravy k 1. 1. 2007 v návaznosti na platnost nového stavebního zákona - veřejná prostranství - plošiny a výtahy - zpřístupnění staveb - šikmé rampy - vyhrazená stání, parkovací a odstavné plochy - hygienická zařízení
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
55373
Názov
Bezbariérové stavby
EAN/ISBN
9788073660840
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Helena Šnajdrová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/04
Edícia
Technická knihovna
Rozsah
142
Rozmer
170×230×10
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bezbariérové stavby zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.