Muž naruby

Fred Vargas

SVK Slovensky SLOVART2007/05

Kniha: Muž naruby - Fred Vargas
Katalógové číslo: 54455 viac »
Séria kníh: Komisár Jean-Baptiste Adamsberg
Komisár Jean-Baptiste Adamsberg
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Muž naruby

Jedného novembrového rána v roku 1992 sa cez taliansku hranicu do Francúzska vrátili vlky. Prvých jedincov spozorovali strážcovia Národného parku Mercantour v údolí de Moličres. Farmári postupne začali nachádzať ovce s pretrhnutými hrdlami. Podľa dôkazov však nemajú do činenia s obyčajným vlkom. Keď podobným spôsobom umiera aj jedna miestna dedinčanka, ľudia si začnú klásť otázku, či by útočníkom nemohol byť vlkolak.

Mladá francúzska prozaička Fred Vargas oživila tradíciu detektívnych románov a uviedla na scénu svojrázneho komisára Adamsberga, ktorý pri vyšetrovaní používa nekonvenčné metódy - prechádzky a snenie. Dej knihy umiestnila práve do pohoria Mercantour a do zvyčajného detektívneho koktailu pridala rázovité postavičky z francúzskeho juhu, ovce a samozrejme vlky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
54455
Názov
Muž naruby
EAN/ISBN
9788080852573
Forma
Tvrdá
Autor
Fred Vargas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/05
Edícia
MW
Rozsah
240
Rozmer
140×220×20
Hmotnosť
0,31
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 4 z 5
14.02.2013 14:42:05

Tentokrát musí komisár Adamsberg riešiť prípad zabitých ľudí, ktorým smrteľné zranenia spôsobil vlkolak. Viac ako dohryzené mŕtvoly ho zaujíma jeho bývalá priateľka Camille, na ktorú narazí počas vyšetrovania. Adamsberg tak čelí dvom hrozbám súčasne. Oživenému vlkodlakovi a túžbe po Camille. V nezvyčajnej detektívke sa ešte priemašajú ďalšie postavy, ktoré napokon vytvárajú chytľavú francúzsku detektívku odohrávajúcu sa v horskom prostredí, kde kalíšok dobrého alkoholu potužuje v boji proti príšere, čo sa v noci mení, narastú jej pazúry, z úst vytŕčajú tesáky a na tele vyrastie srsť. A potom blúdi po kraji a zožerie každého, na koho natrafí...