Arsene Lupin, Dôverné priznania

Maurice Leblanc

SVK Slovensky IKAR

Obrázok nedostupný: Kniha: Arsene Lupin, Dôverné priznania - 1. vydanie - Maurice Leblanc
Katalógové číslo: 496876 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Arsene Lupin, Dôverné priznania

MILOVANÝ AJ NENÁVIDENÝ A STÁLE NA SLOBODE

Pokračovanie príbehov o nepolapiteľnom lupičovi Arsénovi Lupinovi sa opäť nesie v duchu nečakaných zvratov a humorných situácií.

Znova stretávame vrchného inšpektora Ganimarda, šéfa la Sureté pána Dudouisa či Sherlocka Holmesa. Ich konflikty s Lupinom sú však tentoraz oveľa vyhranenejšie a celková výstavba deja mnohonásobne intenzívnejšia. Lupin, ktorý prekypuje mladistvým elánom a radosťou zo života, dokáže majstrovsky vyskladať dejovú líniu svojho nekalého zámeru tak, aby zo súboja po mnohých peripetiách nakoniec vyšiel ako víťaz. A obdivu sa nedokážu ubrániť ani jeho protivníci.

Druhá séria príhod Arsena Lupina obsahuje tri príbehy z výberu autorovej vnučky (Les aventures extraordinaires d'Arsene Lupin, 2011) a šesť nových príbehov (Pekelná pasca, Šál zo šarlátovo červeného hodvábu, Edith s labuťou šijou či Arsene Lupin sa žení a i.), ktoré vyšli v Editions Archipoche pod názvom Les confidences d'Arsene Lupin (2021).

Z francúzskeho originálu Les aventures extraordinaires d'Arsene Lupin (2011) a Les confidences d'Arsene Lupin (2021) preložil Štefan Povchanič.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
496876
Názov
Arsene Lupin, Dôverné priznania
EAN/ISBN
9788055194813
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Maurice Leblanc
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
272
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Arsene Lupin, Dôverné priznania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.