Jen další konec světa - 33 rozhovorů o antropocénu, "věku člověka" vedl Štěpán Kučera

Štěpán Kučera

CZE Česky Druhé město2024/05

Kniha: Jen další konec světa - 33 rozhovorů o antropocénu, "věku člověka" vedl Štěpán Kučera - 1. vydanie - Štěpán Kučera
Katalógové číslo: 496848 viac »
18,85

Novinka , vychádza 5.5.2024, o 4 dni
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jen další konec světa - 33 rozhovorů o antropocénu, "věku člověka" vedl Štěpán Kučera

Bojí se sloni smrti? Cítí stromy bolest? Proč si tak rádi vyprávíme o koncích světa? Proč náš jazyk nestačí k popsání výzev dnešní doby? A jakou roli v tom všem hrají vědci? I takové otázky pokládal spisovatel a novinář Štěpán Kučera v rozhovorech, které vycházely od roku 2017 v Salonu Práva. Nad souvislostmi antropocénu, "věku člověka", se tu zamýšlejí primatoložka Jane Goodallová, kybernetik a filosof Ivan M. Havel, teolog Tomáš Halík, teoretický fyzik Carlo Rovelli, filosof a spisovatel Michal Ajvaz, sociolog Daniel Prokop, zoolog a spisovatel Miloslav Nevrlý, filosofka Tereza Matějčková a mnoho dalších osobností české i světové vědy. Souborným vydáním těchto textů vzniká až románová polyfonie, která z různých autorských perspektiv ohledává nejednoznačnost lidského údělu a místo člověka ve světě živé i neživé přírody.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
496848
Názov
Jen další konec světa - 33 rozhovorů o antropocénu
EAN/ISBN
9788072279029
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Štěpán Kučera
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/05
Rozsah
256
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jen další konec světa - 33 rozhovorů o antropocénu, "věku člověka" vedl Štěpán Kučera zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.