Nekroskop Vampýři!

Brian Lumley

CZE Česky Fobos2024/05

Kniha: Nekroskop Vampýři! - 1. vydanie - Brian Lumley
Katalógové číslo: 495753 viac »
16,22

Novinka , vychádza 27.5.2024, o 27 dní
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nekroskop Vampýři!

Zdánlivě obyčejný mladík Harry Keogh se úspěšně postavil sovětské špionážní organizaci plné telepatů a dalších nadpřirozeně nadaných jedinců. Protože i on sám disponoval děsivou schopností. Dokázal totiž mluvit s mrtvými, stát se jejich přítelem, naplnit sny, které oni už nemohli, nebo využít znalosti, které by jinak skončily zapomenuty… Právě díky svým přátelům zpoza bran smrti dokázal Harry porazit strašlivého nekromanta Dragosaniho.

Cena za vítězství však byla vysoká. Harry utržil smrtelná zranění a nyní existuje pouze jako čisté vědomí. Stále však disponuje všemi svými dary a zjišťuje, že rudé linie vampýrů ze světa nezmizely. Právě naopak! Na zdánlivě poklidném anglickém venkově se vzmáhá cosi, co hrozí uvrhnout celý svět do nekonečné hrůzy a krvavého běsnění…

Matka Juliana Bodescua kdysi omdlela u Tiborovy hrobky a starý vampýr se „dotknul“ jejího dosud nenarozeného syna. Po letech sémě dozrálo a Julian začíná objevovat své schopnosti… a touhy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495753
Názov
Nekroskop Vampýři!
EAN/ISBN
9788027720804
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Brian Lumley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/05
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nekroskop Vampýři! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.