Mesto Luny Rod plameňov a tieňa

Sarah J. Maas

SVK Slovensky SLOVART2024/06

Obrázok nedostupný: Kniha: Mesto Luny Rod plameňov a tieňa - Sarah J. Maas
Katalógové číslo: 492542 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mesto Luny Rod plameňov a tieňa

Bryce Quinlanová nečakala, že niekedy uvidí iný svet než Midgard, ale teraz, keď je v ňom, túži len po jednom: vrátiť sa domov. Všetko, čo miluje, je na Midgarde – jej rodina, priatelia, druh. Odkázaná sama na seba v cudzom svete bude potrebovať všetky svoje schopnosti, aby sa jej z neho podarilo dostať. A to nie je vôbec jednoduché, keď netuší, komu môže dôverovať. Hunt Athalar už bol v živote niekoľkokrát na dne, ale tentoraz to vyzerá na najhlbšiu priepasť zo všetkých. Len niekoľko mesiacov mu bolo dopriate užívať si všetko, po čom kedy túžil, a už je znovu v temnici asterov, zotročený a bez akejkoľvek správy o Bryce. Zúfalo jej túži pomôcť, ale kým je vo väzení, ruky má doslova zviazané. Nenechajte si ujsť sexi, dych vyrážajúce pokračovanie bestsellerov Rod zeme a krvi a Rod nebies a povetria, v ktorom sa Brycein a Huntov svet ocitne na pokraji kolapsu – a jeho budúcnosť leží na ich pleciach.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
492542
Názov
Mesto Luny Rod plameňov a tieňa
EAN/ISBN
9788055665795
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sarah J. Maas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/06
Edícia
18 + YA
Rozsah
848
Rozmer
145×230 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mesto Luny Rod plameňov a tieňa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.