Hikemates 6 - Hory na lyžiach

Magazín písaný s batohom na pleciach

CZE Česky Hikemates2023

Kniha: Hikemates 6 - Hory na lyžiach - Magazín písaný s batohom na pleciach
Katalógové číslo: 485918 viac »
15,28

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hikemates 6 - Hory na lyžiach

Magazín písaný s batohom na pleciach

Koniec kariéry je pre športovcov ťažkým momentom a nie každý si s ním poradí. Legendárna lyžiarka Lindsey Vonn v exkluzívnom rozhovore pre 6. číslo Hikemates hovorí, čo ju naučil život po odchode z kolotoča pretekov. Ďalšia hviezda zasnežených svahov, skialpinistka Marianna Jagerčíková, o svojom vrchole stále ešte sníva. A práve skialpinizmus je doslova fenoménom uplynulých rokov. Prezradíme ti, ako si vybrať čo najlepšiu výbavu, aj ako si ju pripraviť na nasledujúcu sezónu.

Hory nám neprinášajú len radosť a skvelé zážitky, ale aj nebezpečenstvo v podobe lavín. Z našej reportáže sa dozvieš, ako rozoznať nebezpečný terén, ako sa doň vystrojiť a čo ti pomôže, keď lavíne predsa len neunikneš. Opačným extrémom je čoraz zjavnejší nedostatok snehu. Akú budúcnosť majú strediská v našich zemepisných šírkach a nadmorských výškach, zisťujeme v našej analýze. Ak by najbližšia zima u nás bola na sneh skúpa, môžeš skúsiť lyžovačku v nádhernom a stále neobjavenom Gruzínsku. No a drsné polárne oblasti ti slovom aj obrazom predstaví fotograf Paolo Verzone.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
485918
Názov
Hikemates 6 - Hory na lyžiach
Podnázov
Magazín písaný s batohom na pleciach
EAN/ISBN
9772729878031
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
161
Rozmer
180×250
Hmotnosť
0,49
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
20%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hikemates 6 - Hory na lyžiach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.