Špinavé prádlo

Prečo sa dospelí s ADHD tak hanbia a čo môžeme urobiť, aby sme im pomohli

Richard Pink; Roxxane Emery

SVK Slovensky AURORA2023/11

Kniha: Špinavé prádlo - Prečo sa dospelí s ADHD tak hanbia a čo môžeme urobiť, aby sme im pomohli - 1. vydanie - Richard Pink; Roxxane Emery
Katalógové číslo: 485440 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,53
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Špinavé prádlo

Prečo sa dospelí s ADHD tak hanbia a čo môžeme urobiť, aby sme im pomohli

Posilňujúci a vtipný sprievodca, ako sa zbaviť hanby a žiť plnohodnotný život s ADHD plus tipy pre blízkych, ako im pomôcť orientovať sa v tomto svete, od virálneho dua ADHD_Love.

Čo keby ste sa prestali hanbiť zato, že neustále meškáte alebo že sa tak veľmi sústredíte na nejakú úlohu, že zabudnete na všetko ostatné, čo musíte urobiť? Ako môžete ako partner, rodič alebo priateľ lepšie porozumieť spôsobu, akým sa váš neurodivergentný blízky pohybuje vo svete?

V knihe Špinavé prádlo vás životní partneri Rich Pink a Rox Emeryová bez zábran prevedú vzostupmi a pádmi života s ADHD. Každá kapitola sa začína bežným príznakom ADHD, ako sú napríklad impulzívnosť alebo problémy s financiami, a úprimným momentom z ich života, ktorý vám ukáže, ako spolu s týmto príznakom bojujú. Rox vám pripomenie, aby ste boli k sebe láskaví a mali sa radi takí, akí ste; Rich ponúka tipy, ako prejavovať súcit a úprimnosť namiesto unáhlených záverov. Či už ide o pomoc vášmu partnerovi s ADHD pri kontrole času pred stretnutím alebo o pripomenutie, aby ste si počas hodín strávených prílišným sústredením sa na nový projekt robili prestávky, Rox a Rich vám poskytnú nástroje na destigmatizáciu a normalizáciu života s ADHD.

Kniha Špinavé prádlo, plná zlomených sŕdc a humoru, je neoceniteľným zdrojom informácií pre neurodivergentných pacientov aj pre ľudí, ktorí ich milujú. Ak máte ADHD alebo milujete niekoho, kto ju má, táto kniha zmení váš život a vaše vzťahy.

Pociťujete ochromujúcu hanbu, pretože bojujete s upratovaním, osobnou hygienou alebo dodržiavaním času? Cítite sa nepochopení blízkymi ľuďmi a zisťujete, že ich vaše správanie frustruje?

Špinavé prádlo prináša nefiltrovaný pohľad do chaosu skutočného života s ADHD. Vďaka jednoduchým radám, ktoré skutočne fungujú, váš mozog premení nenávisť k sebe samému na sebaprijatie. Pomôže tiež vzdelávať partnerov, rodičov a priateľov, prejsť im od frustrácie k trpezlivosti, pochopeniu a láske.

Naučíte sa, ako:

- prestať veriť, že ste od základu zlý,

- prestať sa posudzovať podľa noriem neurotypického sveta,

- komunikovať o svojich problémoch s tými, ktorí vás milujú,

- podporiť niekoho s ADHD spôsobom, ktorý mu vyhovuje,

- byť súcitný a neodsudzovať... a ešte oveľa viac.

Od manželského tímu, ktorý stojí za fenoménom sociálnych sietí @ADHD_Love, ktorého virálne videá boli videné viac ako 200 miliónkrát, prichádza odvážne, často poburujúco vtipné rozprávanie o živote, učení a dospievaní s ADHD. Manželia sa delia o stratégie, ktoré použili na potlačenie hanby, zlepšenie komunikácie a hľadanie šťastia v ich neurodivergentnej domácnosti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
485440
Názov
Špinavé prádlo
Podnázov
Prečo sa dospelí s ADHD tak hanbia a čo môžeme uro
EAN/ISBN
9788082500960
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Richard Pink; Roxxane Emery
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/11
Rozsah
144
Rozmer
140×215
Hmotnosť
0,20
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Špinavé prádlo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.