Kapitalizmus zainteresovaných strán

Klaus Schwab

SVK Slovensky Torden, s.r.o.2021

Kniha: Kapitalizmus zainteresovaných strán - Klaus Schwab
Katalógové číslo: 483329 viac »
Ušetríte až 5,26 € z bežnej ceny 26,20
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,94
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kapitalizmus zainteresovaných strán

Klaus Schwab prichádza z novou predstavou našej globálnej ekonomiky. Tá by sa mala stať udržateľnejšou a prosperujúcejšou. Akurát nie pre všetkých rovnako.

Náš globálny ekonomický systém je narušený. Globálna ekonomika dnes funguje na inováciách. Súčasný obraz globálnych procesov, neudržateľnosti a neistoty, môže podľa autora nahradiť v budúcnosti ekonomika, ktorá bude fungovať pre všetkých ľudí na celej planéte. Riadiť ju však budú vyvolení.

Klaus Schwab je zakladateľom a výkonným predsedom Svetového ekonomického fóra v Davose (WEF). V knihe “Kapitalizmus zainteresovaných strán” sa snaží nájsť skutočné príčiny nedostatkov nášho systému a riešenia v oblasti osvedčených postupov z celého sveta a to na miestach ako Čína, Dánsko, Etiópia, Nemecko, Indonézia, Nový Zéland či Singapur.

Kapitolou po kapitole sa Schwab snaží čitateľovi vysvetliť, že existujú spôsoby, ako môže každý a na všetkých úrovniach spoločnosti pretvárať rozbité kúsky globálnej ekonomiky a to na úrovni jednotlivých krajín, v samostatných spoločenstváchch až po jednotlivca.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
483329
Názov
Kapitalizmus zainteresovaných strán
EAN/ISBN
9788082231666
Forma
Pevná
Autor
Klaus Schwab
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
400
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kapitalizmus zainteresovaných strán zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.