Impulz

Michaela Zamari

SVK Slovensky ZAMARI2023/11

Kniha: Impulz - 1. vydanie - Michaela Zamari
Katalógové číslo: 483028 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Impulz

Každý má svoje tajomstvá a ani Riley nie je výnimkou. Akurát to najväčšie skrýva pred svojím otcom, ktorý jej nalinkoval život podľa vlastných predstáv. Riley je po mame zmesou bohémky a rebelky, napriek tomu má jasnú predstavu o svojich prioritách. Dvojitý život sa jej skomplikuje, keď si pre ňu otec pripraví prekvapenie. Chce jej ním zabezpečiť sľubnú kariéru, ale netuší, že jej prekvapenie je nezlučiteľné s tým jeho. Obaja mali dobré úmysly, no ich rozhodnutia nikoho neušetria.

Dovolí Riley svojej nespútanej povahe poraziť otcove zásady?

Navyše, osudové turbulencie milujú spoločnosť. Ku šťastiu, ktoré si za otcove peniaze nekúpi, jej chýba iba skutočná láska. Tak sa Riley ocitne aj zoči-voči mužovi, ktorý by mohol byť jej spriaznenou dušou. Má to však malý háčik. Connor Thompson je starší, naplno odovzdaný práci a je to obchodný partner jej otca. Vekový rozdiel sa preceňuje, ale bude si to myslieť aj Connor?

Na Slnečnom pobreží južného Španielska ich čaká spaľujúca vášeň, svieže podpichovanie a zvedavá láska. Budú nakoniec jeden pre druhého iba rozptýlením, alebo impulzom, ktorý obaja tak dlho potrebovali?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
483028
Názov
Impulz
EAN/ISBN
9788097441081
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michaela Zamari
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/11
Rozsah
496
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mona
19.02.2024 09:44:35

Impulz je popretkávaný krásnymi a hlbokými myšlienkami, ktoré by sa dali citovať od rána do večera. Dotýka sa tém, o ktorých je potrebné hovoriť. Okrem vzťahu staršieho muža s mladšou ženou tu autorka rozbehla napríklad aj tému toxického rodičovstva a stratu blízkeho človeka. Obrovským plusom celej knihy boli pre mňa hlavní hrdinovia, ktorí boli veľmi autenticky a uveriteľne vykreslení, obaja s plusmi aj mínusmi, akoby boli skutoční a nielen vymyslené postavy z papiera. Riley s jej ambíciami, Connor s jeho charizmou, obaja plní emócií, k obom som mala blízko a chápala som ich. Impulz je emočne nabité tornádo – dojemné aj smutné, uspokojivé... aj na nervy, čiastočne slow burn, čiastočne erotické a plné zážitkov a impulzov. S touto knižkou som strávila veľa času, sprevádzala ma počas najhoršej čítacej aj osobnostnej krízy a lepší parťák na tieto naročné časy neexistuje.