Detektív tchor Hektor vyšetruje ďalšie prípady

Dana Hlavatá

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2023/10

Kniha: Detektív tchor Hektor vyšetruje ďalšie prípady - 1. vydanie - Dana Hlavatá
Katalógové číslo: 480802 viac »
Ušetríte až 4,34 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
Detektív tchor Hektor
Titul je zaradený v tejto sérii
10,56
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Detektív tchor Hektor vyšetruje ďalšie prípady

Detektív tchor Hektor priletel až do ďalekej Austrálie na naliehavé pozvanie tamojších zvierat. O tomto svetadiele toho pramálo vedel, no rýchlo si všetko potrebné naštudoval a s odhodlaním sa pustil do odhaľovania zlomyseľných páchateľov. Vďaka svojim neomylným vyšetrovacím metódam vyriešil prípady uslintaného zúrivca, poškodeného klamára, nenapraviteľného surovca, čudného únosu či nebezpečného uhryznutia. A keby len tie! Závažných zločinov, ktoré trápili austrálske zvieratá, bolo ešte viac. Dozviete sa o nich v ďalšej knižke s obľúbeným zvieracím detektívom.

Dana Hlavatá (1957) vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Písaniu pre deti i pre dospelých sa venuje od štrnástich rokov. Publikovala v rozličných novinách a časopisoch. Dvadsaťpäť rokov pracovala ako dramaturgička v RTVS. Venovala sa detskej televíznej tvorbe, vedomostným súťažiam a publicistike. Dosiaľ jej vyšlo 70 knižiek, z toho 29 pre deti. Odmalička maľuje, pričom používa rozmanité výtvarné techniky. Mala aj niekoľko výstav. Jej srdcovou záležitosťou je však už vyše 50 rokov písanie knižiek pre tých najmenších, ale aj pre staršie deti. Za svoju literárnu tvorbu získala veľa ocenení doma aj v zahraničí. Je mamou dvoch synov a starou mamou sedemročnej Emky a trojročného Mirka.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
480802
Názov
Detektív tchor Hektor vyšetruje ďalšie prípady
EAN/ISBN
9788057303787
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dana Hlavatá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/10
Edícia
Fortuna Junior
Rozsah
64
Rozmer
190×227 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Detektív tchor Hektor vyšetruje ďalšie prípady zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.