Dom

Paco Roca

SVK Slovensky Absynt2023/06

Kniha: Dom - 1. vydanie - Paco Roca
Katalógové číslo: 470919 viac »
Ušetríte až 2,21 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
Kolekcia titulov: Novozaradené knihy FPU 2023

Novozaradené knihy FPU 2023

Doplňte si svoje knižničné fondy novozaradenými knihami do zoznamu FPU z roku 2023, 2022 a 2021. Aj keď tu nájdete aj st… Zistiť viac...
17,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dom

Stačí rok – a opustený dom zatuchne. Ako keby tušil, že potomkovia sa ho veľmi rýchlo vzdajú. Lenže jeho steny nie sú obyčajné. Sú nasiaknuté spomienkami. Čoskoro tak pochopia, že opustiť ho nebude vôbec ľahké.

Dojemný grafický román Dom španielskeho autora a ilustrátora Paca Rocu nás privádza do jedného letného domu na španielskom vidieku. Rok po otcovej smrti sa v ňom stretáva trojica súrodencov, aby spoločne so svojimi rodinami pripravili nehnuteľnosť na rýchly predaj. Peniaze sa predsa zídu. A dom je aj tak príliš ďaleko. Veď kto z nich by mal toľko času, aby sem mohol pravidelne chodievať?

Tento dom však žije vlastným životom a zakrátko každému z nich premietne pred očami pestrý filmový pás plný tých najosobnejších spomienok. Stačí jeden pohľad na starý bazén, aby sa z neho vynorila vôňa záhrady a príbeh z dávnych letných prázdnin. Stačí zájsť do garáže, aby začuli otca, ktorý všetko obetoval pre svoju rodinu.

Napriek pragmatickému prístupu k otcovmu milovanému domu však v súrodencoch postupne začnú hlodať pochybnosti. Nemali by si ho predsa len nechať?

Dom pred nás kladie otázku, na ktorú skôr či neskôr bude hľadať odpoveď zrejme každý z nás. Je to naozaj „len“ dom? Alebo je to niečo viac?

Paco Roca patrí medzi najvýznamnejších španielskych komiksových tvorcov. Za svoj grafický román Dom získal v roku 2020 prestížnu cenu Eisner Award za najlepší zahraničný komiks publikovaný v Spojených štátoch. Eisner Award sa považuje za ekvivalent filmových Oscarov.

Nádherne ilustrovaný grafický román Dom Paca Rocu vychádza v preklade Terézie Hurajovej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
470919
Názov
Dom
EAN/ISBN
9788082033598
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Paco Roca
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/06
Rozsah
136
Rozmer
243×170×18 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.