Tiene Swanfordského opátstva

Julie Klassenová

SVK Slovensky i527.net2023/03

Kniha: Tiene Swanfordského opátstva - Julie Klassenová
Katalógové číslo: 465533 viac »
Ušetríte až 4,00 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tiene Swanfordského opátstva

V tomto príbehu plnom záhad, intríg a romantiky sa v atmosfére regentského Anglicka stretáva talent Agathy Christie s nadaním Jane Austenovej.

Keď sa slečna Rebecca Laneová po pár rokoch vracia do svojej rodnej dediny, jej brat ju prosí o láskavosť – chce, aby zašla do neďalekého Swanfordského opátstva a odovzdala jeho rukopis spisovateľovi, ktorý sa tam ubytoval, pretože by ho mohol odporučiť vydavateľovi. Keďže sa cíti zodpovedná za bratovu zúfalú situáciu, neochotne súhlasí.

Stredoveký kláštor prestavali na veľkolepý hotel a povráva sa, že tam straší. Keď sa v ňom Rebecca ubytuje, začína si všímať zvláštne veci vrátane postavy v čiernom plášti s kapucňou, ktorá sa tíško kĺže po kláštorných kolonádach. Zdá sa, že aj napriek renováciám a pozlátke luxusu sa od starodávnych múrov odráža šepot minulosti – vrátane tej Rebeccinej. Stretáva sa tam so sirom Frederickom, zmierovacím sudcom, vdovcom a jej bývalým susedom, ktorý jej veľmi dávno zlomil srdce.

Keď v kláštore nájdu telo zavraždeného slávneho spisovateľa, sir Frederick začína vypočúvať zamestnancov a hostí a rýchlo zisťuje, že niekoľko ľudí prechovávalo voči nebožtíkovi nevraživosť – vrátane slečny Laneovej a jej brata. Sir Frederick, ktorého stále mučí bolestivá zrada z minulosti, hľadá odpovede, no zmieta sa medzi narastajúcou náklonnosťou k Rebecce a hľadaním pravdy. Je totiž jasné, že slečna Laneová niečo skrýva...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
465533
Názov
Tiene Swanfordského opátstva
EAN/ISBN
9788082490919
Forma
Pevná
Autor
Julie Klassenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/03
Rozsah
424
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tiene Swanfordského opátstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.