Vražedná pomsta

Kniha: Vražedná pomsta - 1. vydanie - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 457532 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vražedná pomsta

Strhujúci romantický triler Vražedná pomsta si vás získa napínavým dejom s dramatickými zvratmi a nezabudnuteľnými postavami, vďaka ktorým patrí Sandra Brown k najobľúbenejším spisovateľkám na svete. Je to výnimočná kniha o silných putách, ktoré nás spájajú s našimi milovanými, a o tajomstvách, ktoré uchovávame, aby sme ich ochránili.

Po smrti manželky stratil texaský ranger Crawford Hunt pevnú pôdu pod nohami. V práci ho preradili do kancelárie, a keďže nebol schopný postarať sa o dcérku, získali ju do opatery bývalí svokrovci. Medzičasom si však usporiadal život, splnil všetky súdom nariadené podmienky a teraz leží osud jeho rodiny v rukách sudkyne Holly Spencerovej.

Mladá ambiciózna Holly zastáva miesto sudkyne iba dočasne. V blížiacich sa voľbách musí dokázať, že si toto miesto zaslúži, a tak záleží na každom jej rozhodnutí. Hoci sú Crawfordova láska k dcére a jeho odhodlanie stať sa dobrým rodičom zjavné, Holly má pochybnosti kvôli jeho minulosti. Jej názor naňho sa radikálne zmení, keď počas pojednávania vtrhne do súdnej siene maskovaný strelec. Crawford zareaguje inštinktívne a ochráni Holly pred guľkou.

Jeho hrdinský čin však čoskoro začne vyznievať ľahkomyseľne. Mračná nad ním ešte väčšmi potemnejú, keď odhalí desivú pravdu o strelcovi a uvedomí si, že človek, ktorý má streľbu na svedomí, je naďalej neznámy a predstavuje vážnu hrozbu...

Prekladateľka: Barbora Andrezálová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
457532
Názov
Vražedná pomsta
EAN/ISBN
9788022025027
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/01
Rozsah
408
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vražedná pomsta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.