Mafiánske balady

Dušan Taragel

SVK Slovensky SLOVART2022/11

Kniha: Mafiánske balady - Dušan Taragel
Katalógové číslo: 452189 viac »
Ušetríte až 1,46 € z bežnej ceny 17,95
A navyše získate 16 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
16,49
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mafiánske balady

Všetci zomrieme, nikto však nevie kedy, kde a ako. Nevedia to ani hlavné postavy románu Mafiánske balady. Nález mŕtvoly, zahrabanej v lese, ich však spojí do reťazca osudových udalostí.

Aký rodinný život majú mafiánski vrahovia? Prečo bývalá miss Humenné ušla z Londýna do Bystrice? Naozaj zomrie každý, koho odfotí mladík Tomy? Treba zodvihnúť telefón, keď vám po rokoch volá bývalá láska? Aké vybavenie používa odpratávač mŕtvol? Je dobrý nápad zatúžiť po žene, ktorej erotické fotky a telefónne číslo nájdete v cudzom mobile? Čo všetko urobí psík Harino pre svojho pána? Mafiánske balady sú akčný román o posledných dňoch a hodinách života siedmich ľudí, ktorí uverili, že ich práve postretlo šťastie.

Všetci zomrieme, nikto však nevie kedy, kde a ako. Nevedia to ani hlavné postavy románu Mafiánske balady. Osudovo ich spojí mŕtvola, zahrabaná v lese a jej nález rozbehne reťazec udalostí, ktoré už nedokážu zastaviť. Sedem prekvapujúco spojených príbehov, nečakané dejové obraty, šokujúce pointy a zároveň intímny pohľad do života ľudí, ktorí si myslia, že páchať zlo sa im oplatí. Román svojim nezameniteľným štýlom bohato ilustroval známy výtvarník Danglár.

Mafiánske balady sa odohrávajú na súčasnom Slovensku, divoké deväťdesiate roky sú už dávno preč a hoci názov naznačuje, že by malo ísť o prostredie organizovaného zločinu, takmer polovica románu sa zaoberá ľuďmi, ktorí s mafiánmi nemajú nič spoločné. Vďaka tomu si pri čítaní aj vy neraz položíte otázku: čo by som v danej situácii robil ja? Smrť je len náhoda alebo ju svojim konaním a rozhodnutiami privolávame sami? Hoci je román zaradený do kategórie akčný triler, vo svojom vyznení je až znepokojujúco realistický.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
452189
Názov
Mafiánske balady
EAN/ISBN
9788055657721
Forma
Tvrdá
Autor
Dušan Taragel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
448
Rozmer
145 x 230 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mafiánske balady zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.