Hon na tučniaka

Juraj Raýman

SVK Slovensky SLOVART2022/10

Kniha: Hon na tučniaka - Juraj Raýman
Katalógové číslo: 451525 viac »
Ušetríte až 0,66 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 12 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Čítame pre radosť B3

Čítame pre radosť B3

Balík kníh "B2" pre projekt Čítame pre radosť pre 1. stupeň ZŠ v hodnote 250 Eur. Stačí už len "hodiť&quo… Zistiť viac...
12,29
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hon na tučniaka

Leo sa narodil na Štedrý deň, a tak je zvyknutý oslavovať narodeniny doobeda a Vianoce večer. Ale v deň jeho ôsmych narodenín všetko pokazí príchod nového súrodenca. Ešte sa ani nenarodil, a už sú s ním samé problémy! Jeho vinou musí mama tráviť sviatky v pôrodnici a vystresovaný otec nestíha, vystrojiť Leovi ani jednu oslavu. No keď Leo prepašuje pod bundou zo zoo tučniaka a rozhodne sa s ním odísť na dlhú cestu do jeho pravej domoviny, rozbehne sa lavína nečakaných udalostí a Leo zažije ten najneobyčajnejší Štedrý večer a najdobrodružnejšie narodeniny. POZOR! V príbehu sa vyskytujú letiace autá, kriminálna zápletka, v ktorej pôjde o život, a trojica nestarnúcich dôchodcov Gašpar, Melichar a Baltazár.V stopách utečencov nekráča len dvojica nemotorných chovateľov, ktorí hľadajú tučniaka, a svojrázna opatrovateľka Kápia, ktorá pátra po Leovi, ale aj zločinný zoologický námestník, čo nenávidí zvieratá. Do pátrania sa zapojí dokonca aj polícia!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451525
Názov
Hon na tučniaka
EAN/ISBN
9788055657516
Forma
Tvrdá
Autor
Juraj Raýman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Edícia
Beletria pre deti
Rozsah
112
Rozmer
125 x 190 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
5%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hon na tučniaka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.