Kolecia 3x kniha Oliver Sacks (Muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom, Antropologička na Marse, Mig

Oliver Sacks

SVK Slovensky Inaque.sk2022

Kniha: Kolecia 3x kniha Oliver Sacks (Muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom, Antropologička na Marse, Mig - Oliver Sacks
Katalógové číslo: 451168 viac »
Ušetríte až 10,02 € z bežnej ceny 49,99
A navyše získate 39 vernostných bodov
39,97
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kolecia 3x kniha Oliver Sacks (Muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom, Antropologička na Marse, Mig

Muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom

Oliver Sacks vo svojej najznámejšej knihe rozpráva dvadsaťštyri príbehov ľudí so zvláštnymi neurologickými poruchami – je tu muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom, ľudia, ktorým sa v hlave spustila hudba z ich detstva, ktorí prestali rozoznávať tváre svojich blízkych či časti vlastného tela.

Antropologička na Marse

Do siedmich paradoxných príbehov neurologických porúch a kreativity Oliver Sacks vložil nesmiernu empatiu a ľudskosť, vďaka ktorým sú jeho klinické poviedky oceňované na celom svete.

Autor čitateľovi otvára zvláštne svety svojich pacientov – umelca, ktorý stratil schopnosť rozoznávať a vidieť farby, chirurga, ktorý dokáže operovať napriek rôznych tikom a začínajúcemu Tourettovmu syndrómu, a autistickej profesorky, ktorá má doktorát z prírodných vied, ale je taká fascinovaná komplikovaným svetom ľudských emócií, že sa cíti ako „antropologička na Marse“.

Migréna

Mnohé prejavy migrény sa môžu u jednotlivých ľudí výrazne líšiť, dokonca aj u toho istého jednotlivca v rôznych obdobiach. Medzi najpresvedčivejšie a najmätúcejšie z týchto príznakov patria zvláštne zrakové halucinácie a skreslenie priestoru, času a obrazu tela, ktoré sa u migrenikov niekedy vyskytujú.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451168
Názov
Kolecia 3x kniha Oliver Sacks (Muž, ktorý si mýlil
EAN/ISBN
8586024410510
Forma
Pevná
Autor
Oliver Sacks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
952
Rozmer
140×207
Hmotnosť
1,50
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kolecia 3x kniha Oliver Sacks (Muž, ktorý si mýlil manželku s klobúkom, Antropologička na Marse, Mig zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.