Sedm manželů Evelyn Hugo

Taylor Jenkins Reid

CZE Česky Kontrast2022/10

Kniha: Sedm manželů Evelyn Hugo - 1. vydanie - Taylor Jenkins Reid
Katalógové číslo: 448453 viac »
Ušetríte až 5,73 € z bežnej ceny 21,95
A navyše získate 16 vernostných bodov
16,22
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sedm manželů Evelyn Hugo

Evelyn Hugo, stárnoucí hollywoodská hvězda, která už roky žije v ústraní, se konečně rozhodne prozradit světu celou pravdu o svém nevšedním životě plném skandálů a odhalí zákulisí svých sedmi tajemných manželství.

Za autorku své biografie si zvolí nezkušenou novinářku Monique Grantovou, čímž zaskočí nejen její nadřízenou v časopise, ale hlavně Monique samotnou. Proč právě ona? Proč nyní?

Novinářka neprožívá zrovna šťastné období. Manžel ji opustil a její kariéra stagnuje. Nezná důvod, proč si ji Evelyn opravdu vybrala, ale přesto je rozhodnutá chopit se příležitosti a svou kariéru tak postavit na nohy.

Když dorazí do hereččina luxusního bytu na Manhattanu, Evelyn jí začne vyprávět svůj životní příběh. Od svých začátků v Los Angeles v padesátých letech, přes pikantnosti jejích sedmi manželství, až k rozhodnutí opustit šoubyznys v osmdesátých letech. Evelynino vyprávění odhalí její nemilosrdnou ambicióznost, nečekaná přátelství i velkou zakázanou životní lásku.

Monique si postupně začíná k hollywoodské legendě vytvářet opravdové pouto. Když se však Evelynin příběh chýlí ke konci, začíná být jasné, že se jejich osudy a cesty nečekaně, ale tragicky protínají...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
448453
Názov
Sedm manželů Evelyn Hugo
EAN/ISBN
9788027704514
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Taylor Jenkins Reid
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
416
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,64
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sedm manželů Evelyn Hugo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.