Milenka - Rodení hriešnici 4

Tiffany Reiszová

Zelený kocúr2022/05 SVK Slovensky

Kniha: Milenka - Rodení hriešnici 4 - 1. vydanie - Tiffany Reiszová
Katalógové číslo: 437837
Ušetríte až 1,72 € z bežnej ceny 15,50
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Rodení hriešnici
Rodení hriešnici
Titul je zaradený v tejto sérii
13,78
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Milenka - Rodení hriešnici 4

Existuje trest, no poznáme aj odplatu.

Nora Sutherlinová je spútaná a väznia ju dvaja muži. Za iných okolností by sa jej niečo také nesmierne páčilo, lenže teraz sa jej väznitelia nechcú hrať. A nemajú zľutovanie. Ako sa odhaľuje realita jej hroziaceho nebezpečenstva, z Nory sa stáva Šeherezáda, ktorá si každú hodinu svojho života musí vykúpiť rozprávaním zmyselných príbehov, v ktorých hlavné úlohy hrajú Soren, Kingsley a Wesley, a kde ju každý z nich svojím vlastným spôsobom zvádza, skúša a trýzni. Nora si uvedomuje, že toto je jej život: ani zďaleka nič také jednoduché a bežné ako obyčajný milostný trojuholník. Je to uzol na hodvábnom povraze, chaotická zmes túžob tela, srdca a mysle. A každú chvíľu sa môže rozmotať.

Lenže v Norinom svete nie je nikto celkom bezmocný – plejáda jej priateľov, ochrancov a milencov je pripravená urobiť všetko pre jej záchranu, aj keď sa zdá, že jedinou istotou je obeta a žiaľ...

O autorke

Tiffany Reiszová Tiffany Reiszová, jedna z najpopulárnejších amerických spisovateliek, sa svojou sériou Rodení hriešnici okamžite zaradila medzi autorov najpredávanejších kníh. Jej dielo získalo množstvo ocenení, medzi ktorými nechýba ani cena RITA® udeľovaná v USA za najlepší erotický román roka. Autorka sa narodila v mestečku Owensboro v štáte Kentucky. Vyštudovala angličtinu na Centre College. S písaním začala počas štúdia na teologickom seminári Asbury vo Wimore. Školu však nedokončila, aby sa mohla naplno venovať písaniu. Z jej prvého románu Siréna sa predalo viac ako pol milióna výtlačkov po celom svete. Tiffany žije v Lexingtone v štáte Kentucky s manželom spisovateľom Andrewom Shafferom a ich dvoma mačkami. Mačky zatiaľ nepíšu.

Edícia Cez klúčovú dierku

Knižná edícia Cez kľúčovú dierku vyberá pre vás najvzrušujúcejšie príbehy kvalitnej erotickej literatúry.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
437837
Názov
Milenka - Rodení hriešnici 4
EAN/ISBN
9788089761913
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tiffany Reiszová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
424
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Milenka - Rodení hriešnici 4 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.