Si jednotka

Získaj zdravú sebaúctu

Poppy O’Neill

SVK Slovensky Lingea2022/04

Kniha: Si jednotka - Získaj zdravú sebaúctu - 1. vydanie - Poppy O’Neill
Katalógové číslo: 435712 viac »
Ušetríte až 1,50 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,40
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Si jednotka

Získaj zdravú sebaúctu

Kniha Si jednotka od Poppy O 'Neill je určená pre deti vo veku od siedmich do jedenástich rokov. V tomto období života sa odohráva veľa vecí, ktoré majú vplyv na poňatie sebaúcty. Vytvárajú sa pevné priateľstvá, zručnosti a vedomosti sú preverované prvými skúškami, deti si začínajú výrazne uvedomovať svoje telo a porovnávajú svoj vzhľad so vzhľadom ostatných. Môžu sa tiež prvýkrát stretnúť so sociálnymi médiami a prvýkrát zažívať tlak zo strany vrstevníkov. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa občas stretávajú s ťažkosťami, ktoré u niektorých detí môžu ovplyvniť pocit sebaúcty.

Kniha Si jednotka predstavuje skvelú pomôcku, ktorá sa deťom jednoduchou a zábavnou formou snaží pomôcť získať zdravú sebaúctu. Pri plnení zaujímavých úloh deti získajú povedomie o svojich vlastných emocionálnych a myšlienkových procesoch. Môžu si jasne uvedomiť svoje silné stránky a potenciál, ktorý v sebe ukrývajú. Kniha ich tiež podporí v tom, aby vyskúšali nové spôsoby správania. Pomôže deťom pochopiť a oceniť vlastnú jedinečnosť a rozpoznať, čo je to skutočné priateľstvo. Venuje sa dôležitým faktorom sebaúcty, ako je vnímanie vlastného tela, a spomína aj význam zdravého životného štýlu.

Publikácia v sebe spája osvedčené prvky kognitívne-behaviorálne terapeutické metódy, používané detskými psychológmi, a jednoduché aktivity, ktoré deťom pomôžu sa lepšie orientovať vo svojich emóciách. Hoci sa snažíme deti podporovať, niekedy sa skrátka nedarí ich presvedčiť, aby si viac verili. A to je práve otázka sebaúcty – nejde totiž o to, ako vás vidia ostatní, ale o to, ako vidíte sami seba.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
435712
Názov
Si jednotka
Podnázov
Získaj zdravú sebaúctu
EAN/ISBN
9788081452888
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Poppy O’Neill
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
144
Rozmer
205×158×10 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Si jednotka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.