Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2022

SVK Slovensky UV GROUP2022/03

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2022 - 1. vydanie
Katalógové číslo: 434785 viac »
Ušetríte až 0,07 € z bežnej ceny 1,63
A navyše získate 1 vernostný bod
1,56
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2022

Aj napriek problémom s ktorými sme sa museli vysporiadať ohľadne pandémie, život vo svete sa nezastavil a nezastavil sa ani výskum a vývoj nových materiálov či technológií. Vďaka neúnavnej práci ľudí, môžeme povedať že k nám budúcnosť konečne dorazila. Že naše domovy sa stavajú z materiálov, ktoré sú príjemnejšie pre nás, ale aj ohľaduplnejšie voči životnému prostrediu. Nové technológie berú ohľad nie len na obyvateľov, ale tiež na budúcnosť ďalších generácií.

Potrebu zvyšovať pomer využívania obnoviteľných zdrojov energií pociťujeme teraz viac než kedykoľvek predtým. S vojenskou hrozbou za našimi hranicami sme si uvedomili ako veľmi sme závislý od jediného zdroja a ako veľmi sa potrebujeme vymaniť. Nie je to otázka týždňov, ale je dôležité posunúť našu krajinu bližšie k nezávislosti na energetických zdrojoch iných štátov.

Pevne veríme, že všetci vieme kadiaľ vedie cesta ak chceme zanechať životaschopnú planétu budúcim generáciám. Dúfame, že aj jarné číslo Top stavebné vám pomôže zorientovať sa a vybrať tie správne technológie. Želáme vám príjemné čítanie a veľa úspešných realizácií v novej sezóne.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
434785
Názov
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 20
EAN/ISBN
9788089470396
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/03
Rozsah
144
Rozmer
298×210×6 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2022 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.