Gallant (Export paperback)

Victoria Schwab

GBR Anglicky Titan Books

Kniha: Gallant (Export paperback) - 1. vydanie - Victoria Schwab
Katalógové číslo: 431269 viac »
10,02

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Gallant (Export paperback)

Sixteen-year-old Olivia Prior is missing three things: a mother, a father, and a voice. Her mother vanished all at once, and her father by degrees, and her voice was a thing she never had to start with. She grew up at Merilance School for Girls.Now, nearing the end of her time there, Olivia receives a letter from an uncle she's never met, her father's older brother, summoning her to his estate, a place called Gallant. But when she arrives, she discovers that the letter she received was several years old. Her uncle is dead.The estate is empty, save for the servants. Olivia is permitted to remain, but must follow two rules: don't go out after dusk, and always stay on the right side of a wall that runs along the estate's western edge. Beyond it is another realm, ancient and magical, which calls to Olivia through her blood...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
431269
Názov
Gallant (Export paperback)
EAN/ISBN
9781789098938
Forma
Mäkká
Poznámka
1. vydanie
Autor
Victoria Schwab
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
234 x 153
Hmotnosť
0,24
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Gallant (Export paperback) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.