Spoločenské zviera

Skryté zdroje lásky, charakteru a úspechu

David Brooks

SVK Slovensky Porta libri2022/02

Kniha: Spoločenské zviera - Skryté zdroje lásky, charakteru a úspechu - 1. vydanie - David Brooks
Katalógové číslo: 430933 viac »
Ušetríte až 3,01 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 21 vernostných bodov
21,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Spoločenské zviera

Skryté zdroje lásky, charakteru a úspechu

„Koľko kníh už bolo napísaných o úspechu! Obvykle však neprenikajú pod povrch skutočných tajomstiev života. Toto rozprávanie chce byť hlbšie. Je to príbeh o úspechu, v ktorom ide o vnútorné nastavenie – podvedomé emócie, túžby, predsudky, genetické predispozície, povahové črty a spoločenské normy. Zaujíma nás to miesto, kde sa rodí zdravý sedliacky rozum a dobrý charakter. Gréci hovorili, že človek si cestu k múdrosti musí odtrpieť. Ale naše podvedomie nie je len ponurým miestom strachu a bolesti. Je aj bodom dotyku ľudských duší a hromadí sa v ňom múdrosť vekov. Nepokúšam sa pomenovať úlohu, ktorú v tom má Boh. No ak existuje božská kreatívna sila, predstavujem si, že pôsobí práve tam, kde mozgová hmota produkuje emócie a láska vytvára celkom nové neurónové spojenia...“

David Brooks

Ak chceme pomáhať ľuďom a ich firmám, musíme ich naozaj spoznať a porozumieť im! David Brooks, popredný americký novinár, spisovateľ a komentátor verejného života, nás k tomu vedie cez životný príbeh Eriky a Heralda. Na ich príbehu ilustruje najdôležitejšie zistenia z výskumu psychológie, sociológie a politológie za posledných 30 rokov. Čitateľsky prístupným spôsobom nám pomáha lepšie porozumieť, ako fungujeme v práci s ľuďmi, v spoločenskom kontexte aj v súkromnom a rodinnom živote.
K dôležitým lekciám z tejto knihy nás prvýkrát priviedol kolega Daniel Bútora na firemnom seminári a pomenoval cez ňu dilemy, ktoré riešime v konzultačnej a lektorskej práci. V mnohých projektoch pomáhame klientom prekonať úskalia zmeny. Nestačí, že navrhneme nové nástroje a zavedieme nové systémy. Ľudia musia zmenu chcieť. Musíme preto spolu s nimi pochopiť, prečo je tá zmena dobrá pre všetkých.
Práve v tom je sila knihy Spoločenské zviera – pomôže vám porozumieť, čo sa deje vo vás aj v iných ľuďoch, ako to ovplyvňuje naše konanie a kultúru systémov a inštitúcií, ktoré budujeme. Preto sa stala pre vedúce tímy v našej firme a v niektorých školách a ďalších partnerských organizáciách takmer „povinným čítaním“.

Daniel Laco
Managing Partner FBE – For Business Excellence, Bratislava a Praha
Predseda správnej rady Združenia škôl C.S.Lewisa

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
430933
Názov
Spoločenské zviera
Podnázov
Skryté zdroje lásky, charakteru a úspechu
EAN/ISBN
9788081562501
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
David Brooks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/02
Rozsah
488
Rozmer
130×250 mm
Hmotnosť
0,83
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spoločenské zviera zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.