Kto získa vikomnta

Srdcia na pláni, 1. diel

Kristi Ann Hunterová

SVK Slovensky i527.net2021/11

Kniha: Kto získa vikomnta - Srdcia na pláni, 1. diel - Kristi Ann Hunterová
Katalógové číslo: 424764 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Srdcia na pláni
Srdcia na pláni
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kto získa vikomnta

Srdcia na pláni, 1. diel

Strhujúci príbeh o objavovaní lásky, o súcite, rodinných väzbách a odpustení, zasadený do dokonale vykresleného sveta regentského Anglicka. Booklist

Pre Hudsona, nového vikomta Stildona, znamenala plavba z rodnej Indie do Anglicka poriadne vyčerpávajúce a náročné obdobie. Keď sa vzápätí dozvie, že osud dostihového impéria, ktoré zdedil, závisí od dobrej vôle iného chovateľa koní, začne sa cítiť ešte bezradnejšie.

Pre slečnu Biancu Snowleyovú je stajňa na susednom panstve útočiskom už niekoľko rokov. Keď sa tam jedného dňa objaví akýsi cudzinec a zdá sa, že sa pokúša ukradnúť kone, bez váhania sa ich pustí brániť. Neskôr však zisťuje, že tento prišelec je novým majiteľom panstva i stajní, a veľmi rýchlo podľahne šarmu tohto výnimočného mladého muža.

Keď jej Hudson čoskoro nato navrhne, aby si vzájomne pomohli nájsť vhodných partnerov na manželstvo, Bianca sa musí vzdať akýchkoľvek myšlienok na romantický vzťah s lordom Stildonom. Priateľstvo medzi Biancou a Hudsonom však postupne prerastá v niečo silnejšie a obaja sa musia zamyslieť nad tým, čo v živote naozaj chcú. Zabránia im spoločenské očakávania a tlak zodpovednosti naplniť svoje vlastné túžby?

Kristi Ann Hunterová

Kristi Ann Hunterová je autorkou sérií SÁGA RODU HAWTHORNOVCOV a SÍDLO HAVEN MANOR. V roku 2016 sa stala víťazkou prestížneho ocenenia RITA (Romance Writers of America). Vyhrala aj súťaže Genesis (American Christian Fiction Writers, ACWF) či Maggie Award for Excellence (Georgia Romance Writers). S manželom a tromi deťmi žije v americkom štáte Georgia. Viac informácii o autorke nájdete na jej stránke www.kristiannhunter.com.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
424764
Názov
Kto získa vikomnta
Podnázov
Srdcia na pláni, 1. diel
EAN/ISBN
9788082490049
Forma
Pevná
Autor
Kristi Ann Hunterová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
352
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kto získa vikomnta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.