Audiokniha: Strom (MP3 na CD)

Alexandra Salmela

SVK Slovensky Wisteria Books2022/04

Audiokniha: Audiokniha: Strom (MP3 na CD) - 1. vydanie - Alexandra Salmela
Katalógové číslo: 423336 viac »
Ušetríte až 1,44 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Audioknihy vydané s podporou FPU

Audioknihy vydané s podporou FPU

Audioknihy sa tešia čoraz väčšej obľube. Zoznam audiokníh vydaných s podporou FPU - Fondu na podporu umenia SR. Zistiť viac...
11,46
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Audiokniha: Audiokniha: Strom (MP3 na CD)

Toto by mohla byť rozprávka o zlom drakovi a krásnej princeznej, ibaže strašne zlý Blöeglöek nie je až taký zlý a krásna princezná nie je iba krásna. Blöeglöek vrčí iba preto, aby uchránil posledný strom široko-ďaleko. A Princezná, ktorá si myslí, že má všetko, sa chce po tom strome vyšplhať, aby si z oblohy vzala hviezdu a dala si ju na čelo. Práve tu sa všetko zamotáva a tí dvaja sa stretnú a niekto sa musí naučiť hovoriť áno a niekto sa učí prijať nie. Ale nepredbiehajme.

2.Neskrátenú verziu knihy s láskou číta Zuzana Fialová. Absolvovala herectvo na VŠMU, je členkou SND, spolupracuje aj s pražským Činoherným súborom. Okrem filmov Medvídek, Obsluhoval jsem anglického krále, Lidice a iných účinkovala v seriáloch ako Kriminálka Staré mesto, Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade či Delukse. Žije v Bratislave a má syna Dávida.

WISTERIA BOOKS PRE DETI

Vydanie audioknihy z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 : 3 hod 45 min

interpret: Zuzana Fialová

Alexandra Salmela

sa s jazykom rada hrá a vymýšľa rôzne čudesné slovíčka. Býva vo Fínsku v činžiaku na piatom poschodí so synom Viktorom, dcérou Marinou, rybami a niekoľkými rastlinami. Raz by chcela vypestovať naozajstný strom. Občas by chcela mať úplne všetko tak ako Princezná, občas si zas myslí, že nepotrebuje vôbec nič. Chcela by byť spokojná s tým, čím je a aká je, tak ako Blöeglöek. Stále má však pocit, že sa musí neprestajne zlepšovať vo všetkom, čo robí.

Martina Matlovičová

V roku 2009 získala na medzinárodnej výstave detských ilustrácií BIB Bratislava Zlaté jablko a v Českej republike Zlatú stuhu. Kniha Žirafia mama a iné príšery, ktorú napísala Alexandra Salmela a ilustrovala Martina, patrila v roku 2014 medzi 200 najkrajších kníh sveta. Záleží jej na životnom prostredí. Stará sa o rastliny a živočíchy. Ak by sa narodila znovu, chcela by byť murárkou a postavila by si dom s ateliérom a verandou. Žije pod lesom a spoločnosť jej robia fantastické zvery: Artur, Hilda, Emil a Dáša.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423336
Názov
Audiokniha: Strom (MP3 na CD)
EAN/ISBN
8588006171334
Forma
CD
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alexandra Salmela
Druh tovaru
Audiokniha
Rok vydania
2022/04
Rozmer
140×120
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Audiokniha: Strom (MP3 na CD) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.