Spoznávanie

Spoločenská komunikačná kartová hra

Lauko Promotion

SVK Slovensky Lauko Promotion2020

Kniha: Spoznávanie - Spoločenská komunikačná kartová  hra - Lauko Promotion
Katalógové číslo: 421890 viac »
Ušetríte až 2,45 € z bežnej ceny 22,06
A navyše získate 19 vernostných bodov
19,61
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Spoznávanie

Spoločenská komunikačná kartová hra

Spoločenská komunikačná hra SPOZNAVANIE, je kartová hra, ktorá pomáha spomaliť, zamyslieť sa a rozumne reflektovať na dané otázky. Myslíte si, že o tom druhom viete naozaj už všetko?

Karty s otázkami Vás podnecujú nielen k hlbším rozhovorom, zamysleniam, ale zároveň si vytvárate hlbšie vzťahy so svojim okolím.

Objavíte novú formu komunikácie, kedy nejde o argumentačný rozhovor. Dôležitejšie ako mať pravdu je pochopenie, otvorenosť a prijatie. Hra Vám pomôže svoj život žiť plnšie, zamyslieť sa nad tým, čo robíme a prečo, poprípade kam smeruje náš život. Spoznávanie je vhodné pre jednotlivca, skupinu ľudí, priateľov či spolupracovníkov, ale aj pre páry. Využitie je naozaj široké. Upriamuje pozornosť na témy, na ktoré sa v bežnom živote zabúda, rýchlym spôsobom života na ne nemáme čas, alebo sa rôznym témam jednoducho vyhýbame úplne.

Pomocou Spoznávania zažijete blízkosť a môžete otvoreným rozhovorom prispieť k zlepšeniu svojich vzťahov. Citlivo, odvážne a bezpečne.

Správne položená otázka robí zázraky.

Hra na spríjemnenie chvíľ s vašimi blízkymi, kamarátmi, rodinou alebo spolupracovníkov.

Čo môžete od SPOZNAVANIA očakávať?:

120 otázok zaoberajúcich sa sebareflexiou, budovania a rozvoju vzťahov, osobný rozvoj, motivácia ,otázky zamerané na tému čo nás napĺňa šťastím, pochopenie svojho okolia alebo samého seba a osobných či pracovných cieľov. Samozrejme sa zaradili aj otázky , ktoré Vás pobavia a vyčaria úsmev na tvári.

Hra je vhodná pre menšiu skupinu ľudí, pre rodinu, pár alebo aj do firmy pre podnetnejšie rozhovory a prehĺbenie vzťahu. Karty môžu používať ale aj jednotlivci a vytiahnuť si napríklad každý deň jednu.

Hra nemá konkrétny cieľ alebo koniec, cieľom je dobrá konverzácia a zamyslenie. Hrajte v skupine tak dlho ako vás to bude baviť.?

?Začínajúci hráč si potiahne kartu a položí otázku (z karty) osobe sediacej po jeho ľavici. Opýta sa spoluhráča najprv hlavnú otázku a až po jej zodpovedaní sa spýta doplňujúcu otázku, ak hráča zaujíma niečo viac, nenechajte sa limitovať len danou otázkou, je vítané tému rozvinúť.

Spôsob hry si môže skupina určiť aj sama, ako každému vyhovuje. Nikto nemusí odpovedať k našej spokojnosti, ale z miesta svojho autentického prežívania, preto nesúďme, nehodnoťme ani neargumentujme. Každá odpoveď je vítaná a v poriadku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
421890
Názov
Spoznávanie
Podnázov
Spoločenská komunikačná kartová hra
EAN/ISBN
8588005955485
Autor
Lauko Promotion
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozmer
120×90
Hmotnosť
0,22
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spoznávanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.