Pani plukovníková

Laura Frantz

SVK Slovensky i527.net2021/09

Kniha: Pani plukovníková - Laura Frantz
Katalógové číslo: 420911 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pani plukovníková

Môže láska prežiť tajomstvá pochované hlboko v utrápenom srdci? Roxanna Rowanová, nežná Virgínčanka, je odhodlaná vzdorovať divočine amerického pohraničia a dostať sa do vzdialenej pevnosti v Kentucky. Túži znovu sa stretnúť so svojím otcom, ktorý slúži pod plukovníkom Cassiusom McLinnom, a keď zistí, že jej otca zabili na vojenskej výprave, celkom ju to zničí. Bez peňazí a iných možností je nútená zostať v pevnosti. Zatiaľ čo trávi čoraz viac času s prudkým plukovníkom McLinnom, pevnosť doslova bzučí intrigami a narážkami. Podarí sa Roxanne zistiť, kto plukovník v skutočnosti je a čo urobil? Ponorte sa do tohto pôsobivého príbehu o láske, viere a odpustení, odohrávajúceho sa v búrlivom americkom pohraničí v roku 1779.

Ohlasy: Svieži a poetický príbeh... prenesie vás na iné miesto a do iného obdobia.-- Jane Kirkpatrick, autorka bestsellerov All Together in One Place a A Flickering Light Laura Frantzová živo a podrobne opisuje krásu života v divom pohraničí, ako aj nebezpečenstvá a problémy, ktoré sú s ním spojené.-- Ann H. Gabhartová, autorka kníh The Outsider and The Seeker Frantzovej písanie sa vyznačuje vnútornou krásou, ktorá vylepšuje každý literárny aspekt jej príbehu od vynikajúceho rozprávačského štýlu a dôkladne prepracovaných postáv po puntičkársky opis historických podrobností a prekvapujúce emocionálne spojenia. [Jej písanie] môže slúžiť ako inšpirácia pre ďalších autorov kresťanských historických románov.--RelzReviews Týmto románom sa Laure Frantzovej podaril vskutku husársky kúsok. Strhujúci príbeh, dynamické postavy a dokonalá historická presnosť prenesú čitateľa do celkom iného obdobia a na celkom iné miesto a pri jeho čítaní presedia celé hodiny na okraji stoličky... Aj keď román má vyše štyristo strán, čitateľ bude po jeho prečítaní túžiť po ďalších slušný úspech u každého autora. ~Libraries Alive Publisher's Weekly: Frantzovej (Plukovníkova dcéra) sa darí šikovne splietať a rozpletať zápletku a hlavné postavy príbehu Roxie a Cass pôsobia veľmi presvedčivo. Posolstvo románu je kresťanské a vykupiteľské, ale nie je príliš zaťažený pietou a ľúbostný príbeh je dosť zmyselný, pravdaže, v medziach kresťanskej beletrie. Frantzová si poctivo urobila aj domácu úlohu z dejepisu: vytvára prostredie, ktoré ukazuje, že ľuďom sa vždy nežilo ľahko... veľmi uspokojivé a prekvapivo subtílne čítanie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
420911
Názov
Pani plukovníková
EAN/ISBN
9788089822850
Forma
Pevná
Autor
Laura Frantz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
440
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pani plukovníková zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.