Vyvolení (Vyvolení 1)

Veronica Roth

SLOVART2021/11 SVK Slovensky

Kniha: Vyvolení (Vyvolení 1) - Veronica Roth
Katalógové číslo: 420596
Ušetríte až 1,22 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Vyvolení
Vyvolení
Titul je zaradený v tejto sérii
13,73
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Vyvolení (Vyvolení 1)

Dlhoočakávaná novinka od bestsellerovej autorky sérií Divergencia a Zárezy smrti! Keď svet zachránili prvý raz, stali sa hrdinami. Druhý pokus ich však môže stáť život. Pred desiatimi rokmi si proroctvo vyvolilo piatich obyčajných tínedžerov, aby porazili mocného nositeľa skazy a chaosu – Temného, ktorý zrovnával mestá so zemou a tisíce ľudí pripravil o život. Vyvolení, ako tínedžerom všetci hovorili, obetovali všetko pre to, aby ho zničili. Po páde Temného sa svet pomaly vracia do normálu – pre každého okrem nich. Veď čo majú robiť najslávnejší ľudia na planéte, ktorí sa celú mladosť učili iba o nadprirodzenom boji s ničivou silou a svoj životný cieľ už dávno naplnili? Zo všetkých piatich sa najťažšie adaptuje Sloane. Každý z toho viní posttraumatickú stresovú poruchu a jej výbušnú povahu, no nik netuší, aké tajomstvá pred nimi ukrýva. Tajomstvá, čo ju väznia v minulosti a postupne vzďaľujú od jediných štyroch ľudí na svete, ktorí jej rozumejú.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
420596
Názov
Vyvolení (Vyvolení 1)
EAN/ISBN
9788055653518
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Veronica Roth
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
480
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vyvolení (Vyvolení 1) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.