Všetky farby života

Lisa Aisato

SVK Slovensky TATRAN2021/10

Kniha: Všetky farby života - 1. vydanie - Lisa Aisato
Katalógové číslo: 418868 viac »
Ušetríte až 3,06 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,84
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Všetky farby života

Nikto nenakreslí ľudský strach, nádej a sny tak ako Lisa Aisato. Autorka do Všetkých farieb života vybrala svoje najlepšie ilustrácie, niektoré už známe ale aj úplne nové, a napísala k nim láskavé slová o živote, ktorým si musíme všetci prejsť. Od detstva až po starobu nás sprevádzajú láska, smútok, pochybnosti aj obrovská radosť. Všetky tieto city zobrazuje Lisa jedinečným štýlom, ktorý sa dotkne najhlbších zákutí našej duše.

Kniha je rozdelená do šiestich kapitol, v ktorých sú ilustrácie a texty venované rôznym životným etapám: Detstvu – otvorenému, zázračnému a zvedavému obdobiu, kedy leto bolo zelenšie a zima omnoho belšia. Mladosti plnej citových búrok, životne dôležitých rozhodnutí a opojných priateľstiev. Dospelosti s novou zodpovednosťou a správnou voľbou. Rodinnému životu sprevádzanému chaosom, nedostatkom času a silnou láskou. Strednému veku, keď prichádza pokoj, vyrovnanosť a nové možnosti. A nakoniec starobe so životnými skúsenosťami, smútkom a veľkou slobodou. Slovo, ktoré sprevádza ilustrácie, nám prináša radosť, ktorú prežíva každý čitateľ pri listovaní v tejto knihe.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
418868
Názov
Všetky farby života
EAN/ISBN
9788022211956
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lisa Aisato
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/10
Rozsah
200
Rozmer
240×270
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všetky farby života zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.